Una botiga de roba ocuparà el local de l'antic Forn Sant Vicenç

L'espai estava tancat des que l'emblemàtic establiment centenari va tancar fa quatre anys

Economia

Una botiga de roba ocuparà el local de l'antic Forn Sant Vicenç
Una botiga de roba ocuparà el local de l'antic Forn Sant Vicenç

Després de més de quatre anys tancat i barrat, el local que ocupava l'emblemàtic Forn Sant Vicenç tornarà a tenir activitat. L'espai serà ocupat per una botiga de roba i complements regentada per xinesos.

Ara fa unes setmanes han començat els treballs de reforma del local que acollirà una botiga de roba i complements amb el nom d'Smile, i que estarà regentada per ciutadans xinesos, segons han confirmat els propietaris de l'espai.

El local situat al carrer Barcelona cantonada amb carrer la Pau es troba a un dels principals eixos comercials de la ciutat i durant anys ha estat buit a l'espera d'aconseguir llogater de manera definitiva. "El primer any no el vam posar al mercat i després vam tenir tractes amb una òptica que finalment va decidir obrir a un altre local de la ciutat", explica Joan Ros, un dels propietaris. Després dels dos anys de pandèmia, finalment, han arribat a un acord de lloguer amb un ciutadà xinès que ja està enllestint les obres a l'establiment.

El 30 de juny de 2018, els germans Ros Giralt tancaven per jubilació l'històric forn artesà centenari, obert al públic el 1914, i que popularment també va ser conegut com Cal Forner Nou.

 

Edicions locals