Renfe tanca l'edifici de l'estació de Mollet-Sant Fost

Des d'aquesta setmana, els usuaris accedeixen a les vies a través d'un vestíbul provisional instal·lat a un mòdul prefabricat

Societat

Renfe tanca l'edifici de l'estació de Mollet-Sant Fost
Renfe tanca l'edifici de l'estació de Mollet-Sant Fost

Les obres de reforma que s'estan duent a terme a l'estació de Mollet-Sant Fost han obligat a tancar l'actual edifici del vestíbul per poder-lo ampliar. Des d'aquest dijous 1 de setembre, els usuaris de tren han d'accedir a l'estació a través d'un mòdul prefabricat.

Durant el mes d'agost, Renfe ha treballat en la construcció del vestíbul provisional que es troba a la banda esquerra de l'estació i on s'han habilitat els torns d'entrada a les andanes i les màquines de venda de bitllets.

La renovació i modernització de l’edifici de viatgers permetrà ampliar la part de vestíbul de passatgers fins a 150 metres quadrats, ja que s'enderrocarà l'actual espai de taquilla i es guanyarà espai cap al carrer avançant la part central de l'actual edifici. La sala ampliada disposarà de més torns d'entrada i un nou espai d'atenció a l'usuari més modern i proper. El nou edifici definitiu es pretén que estigui executat a l'abril.

Edicions locals