Definits els grups de primera fase per als equips del Mollet HC

El femení estarà al grup 2 de Nacional Catalana, mentre que el masculí jugarà a l'1 de Primera Catalana

Esports

El Mollet HC femení buscarà la permanència a Nacional Catalana
El Mollet HC femení buscarà la permanència a Nacional Catalana | Mollet HC

Els sèniors masculí i femení del Mollet HC ja coneixen els seus rivals i calendari per la primera fase de la temporada 2022-2023. El femení jugarà al grup 2 de Nacional Catalana, mentre que el masculí ha quedat enquadrat el grup 1 de Primera Catalana. Els dos equips arrencaran la temporada el 24 de setembre al Riera Seca.

L'equip femení formarà part d'un grup amb 8 clubs on tindrà rivals de tota Catalunya, principalment de la meitat nord: CH Mataró, Igualada HCP, CH Palafrugell, Cerdanyola CH, CP Manlleu, CP Vilanova i CP Voltregà. El debut del conjunt molletà serà el 24 de setembre al Riera Seca contra el CH Mataró. La primera fase acabarà el 4 de febrer davant l'Igualada HCP.

Per la seva part, l'equip masculí tindrà un grup de 9 equips on s'enfrontarà a clubs del Vallès Oriental (CH Caldes i CHP Sant Feliu), del Vallès Occidental (CH Santa Perpètua, HC Sentmenat i UEH Barberà) i d'Osona (CP Centelles, CP Roda i CP Voltregà). El seu primer partit serà, igual que el femení, el 24 de setembre a casa, en el seu cas amb el CH Santa Perpètua. La primera part de la temporada acabarà el 18 de febrer contra el CP Voltregà, també al Riera Seca.

En ambdós casos, els seus resultats determinaran a quin grup disputaran la segona part de la temporada, si a la fase per lluitar per l'ascens o a la lluita per la permanència. Aquesta segona fase començarà el febrer de 2023, quan acabi la primera.

Edicions locals