El president Aragonès encapçalarà el lliurament de les Medalles de la Generalitat que es farà a Mollet

La cerimònia serà aquest dimecres al vespre al Parc dels Colors i comptarà amb la participació d'Estoc de Veus i Sandra Bautista

Política

El president Aragonès encapçalarà el lliurament de les Medalles de la Generalitat que es farà a Mollet
El president Aragonès encapçalarà el lliurament de les Medalles de la Generalitat que es farà a Mollet

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, encapçalarà aquest dimecres, 7 de setembre, a les 20.30 h, l’acte de lliurament de la Medalla d’Or de la Generalitat de Catalunya, que en aquesta ocasió ha recaigut en la il·lustradora i escriptora Roser Capdevila i el mecenes i empresari Antoni Vila Casas.

La cerimònia, que se celebrarà al Parc dels Colors de Mollet, servirà per obrir els actes institucionals amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. L’acte s’iniciarà amb la hissada de la senyera per part de la formació de la guàrdia d’honor del Cos de Mossos d’Esquadra i la interpretació d’El cant de la Senyera, a càrrec del cor de Mollet del Vallès, Estoc de Veus, i el Quartet Brossa. A continuació, la periodista Laura Sangrà, pronunciarà unes paraules sobre els guardonats.

Tot seguit, el president Aragonès lliurarà les medalles i els dos distingits pronunciaran unes paraules. Tancarà els parlaments el cap de l’Executiu. Seguidament, la cantant Sandra Bautista, interpretarà l’Himne Nacional de Catalunya, acompanyada pel quartet Brossa.

Prèviament, a les 19 hores, el cap del Govern farà una visita institucional a l’Ajuntament de Mollet, on serà rebut per l’alcaldessa, Mireia Dionisio.

Afectacions en la circulació a l'entorn del parc

Amb motiu de l’acte de lliurament de les Medalles d’Or de la Generalitat, l’Ajuntament de Mollet  informa d’afectacions en la mobilitat de diferents carrers de la ciutat.

En concret, al carrer Francesc Layret estarà prohibit estacionar als dos costats del carrer entre Agricultura i Álvarez de Castro. Des de les 6 h del dia 6 de setembre a les 23 hores del dia 7 de setembre. Tall de circulació el dia 7 de setembre entre les 17.30 fins a les 22 hores.

Al carrer Agricultura estarà prohibit estacionar el dia 7 de setembre entre les 7 i les 23 hores entre els carrers Francesc Layret i Caldes de Montbui.

A l'avinguda Caldes de Montbui estarà prohibit estacionar el dia 7 de setembre de 7 a 23 hores, al tram entre el carrer Agricultura fins al Casal Sant Jordi.

Al carrer Ferrocarril estarà prohibit estacionar el dia 7 de les 7 a les 23 hores, en el tram entre carrer Caldes de Montbui a rambla La Unió.

A l'avinguda Llibertat, estarà prohibit estacionar el dia 7 de setembre de 7 a 23 hores davant de la plaça de les Nacions Unides. 

 

Edicions locals