Canvi en l'empresa gestora de Ca n'Arimon

El grup Forus és el nou responsable de l'equipament, en un canvi intern de l'empresa

Societat, Esports

El contracte de Ca n'Arimon es manté igual
El contracte de Ca n'Arimon es manté igual

El Centre Municipal d'Esports i Salut Ca n'Arimon té una nova empresa gestora. Európolis, l'antiga responsable ha deixat pas a Forus, un grup que ja compta amb diversos centres esportius a Barcelona i a tota Espanya. El canvi és de caràcter empresarial i no s'han realitzat modificacions en el contracte signat amb l'Ajuntament, segons informa el regidor d'Esports Josep Monràs.

El pas d'Európolis a Forus s'ha realitzat per un canvi de propietat entre les dues empreses, un canvi aliè a l'Ajuntament i a la gestió de Ca n'Arimon. Josep Monràs afirma que "les condicions no s'han modificat" i que "es manté el mateix contracte que teníem fins ara".

El regidor també explica que de cara a l'usuari "no hi hauria d'haver cap canvi" i que les modificacions que hi pugui haver seran internes de l'empresa. Monràs també declara que el consistori revisarà i autoritzarà els preus, el programa i els canvis que es vulguin fer en la gestió de l'equipament, exactament igual que com s'ha fet fins ara.

D'aquesta manera, el contracte actual de gestió de Ca n'Arimon es manté fins a finals de la dècada, que és la duració prevista des de l'inici.

Edicions locals