Comença la reforma del Pavelló Riera Seca amb la pista i les grades

El Club Patnatge Artístic i l'Hoquei Club hauran de compartir la pista exterior fins a final d'any, com a mínim

Esports

Les obres al Riera Seca ja estan en marxa
Les obres al Riera Seca ja estan en marxa

Sergi Casanovas

La reforma del Pavelló Riera Seca ja ha començat amb la primera fase, la que afecta la pista interior i a les graderies. Està previst que aquestes primeres actuacions durin uns 3-4 mesos, temps durant el qual només es podrà utilitzar la pista exterior.

La primera fase del procés de reforma del Pavelló Riera Seca s'ha iniciat aquesta setmana. Tot i estar prevista per començar abans de l'estiu, diversos problemes tècnics han endarrerit la seva posada en marxa fins ara, al setembre.

Durant els primers 3-4 mesos, es milloraran la pista interior i les graderies, deixant aquests espais sense ús. Un cop acabada la primera part, es procedirà a executar les actuacions pertinents als vestidors i a altres espais complementaris de la instal·lació.

El regidor d'esports Josep Monràs afirma que la millora era necessària perquè "els problemes són evidents" i també creu que aquesta reforma ajudarà a "generar un nou espai social a la ciutat". El regidor admet que en aquest primer període és impossible seguir fent ús de l'interior: "Hem treballat amb els clubs per buscar alternatives, tant a la pista exterior, com a altres instal·lacions o municipis". 

La pista interior i les grades, primera part de la reforma

Els clubs compartiran la pista exterior

Les dues entitats més afectades per aquestes obres són el Mollet HC i el Club Patinatge Artístic. Mentre duri la reforma de la pista interior, els dos clubs hauran de compartir l'exterior, tal com explica el president del Mollet HC, Leo Conde: "Serà un embolic. Hem de passar una vintena d'equips a la pista exterior i la seguirem compartint amb el patinatge artístic". Per això, Conde afirma que ja estan "buscant alternatives, almenys provisionals", però de moment estan adaptant-se a les circumstàncies: "Estem veient el que ens trobem. Necessitarem molta feina dels entrenadors i paciència dels pares i mares". Aquesta situació s'allargarà, previsiblement, fins a final d'any.

El president explica que una d'aquestes solucions és la que han trobat amb l'equip escola, que entrenarà a la pista del Centre d'Estudis Mollet.

Els sèniors del Mollet HC a Polinyà

El que sí que està ja decidit és la mudança dels dos equips sèniors de l'Hoquei Club a Polinyà. Les altes exigències que requereixen les seves competicions fa que s'hagi hagut de buscar una alternativa: "A Polinyà hi ha una pista que es feia servir per a l'hoquei, però ja no està en ús i s'ha d'adaptar. Hem arribat a un acord per anar allà, però hem d'acabar de parlar de les condicions amb els ajuntaments dels dos municipis", declara Conde. El president reconeix que "si la cosa va bé, podrien anar més equips a Polinyà, com el juvenil".

Edicions locals