El Barça triomfa a la 10a edició de la Molletense Cup

Els equips prebenjamins i alevins dels millors clubs de Catalunya van passar pel Zona Sud

Esports

Un dels alevins de la UD Molletense disputant el torneig
Un dels alevins de la UD Molletense disputant el torneig

Sergi Casanovas

La UD Molletense va celebrar el passat cap de setmana la desena edició de la Molletense Cup, un torneig de pretemporada pels seus equips prebenjamins i alevins. La jornada va tornar a comptar amb alguns dels millors clubs de Catalunya com el FC Barcelona, el Girona FC o el FC Andorra.

La Molletense Cup es va dividir en dues jornades amb el torneig de prebenjamí dissabte i el d'aleví diumenge. Les dues categories van comptar amb 8 equips cadascuna, dividits en dos grups i una fase final. En total 7 clubs van estar presents als dos dies al camp Zona Sud: FC Barcelona, Girona FC, FC Andorra, Nàstic de Tarragona, Cerdanyola CF, Sant Cugat CF i CF Calafell; a més de tres equips del club local.

Kiko Montoya, president de la UD Molletense, destaca el gran nivell vist a la competició: "Un nivell increïble de nens molt petits. Fa goig i il·lusió veure aquest nivell aquí". El dirigent també es mostra satisfet per l'afluència de públic, que ha estat "molt bona". Montoya remarca la importància de la Molletense Cup pel club: "Té dues visions: podem gaudir d'un nivell de futbol base increïble i també donem als nostres jugadors la possibilitat de competir amb clubs d'aquest nivell". Per això, el president afirma que aquesta jornada és "de les més importants a escala institucional".

En la mateixa línia es mostra Alex Gasó, coordinador i entrenador de l'aleví de la UD Molletense: "Els nens s'ho passen molt bé. És l'objectiu del club, que puguin viure una jornada molt especial". El tècnic també explica que un torneig així també ajuda als seus jugadors a millorar, ja que "veuen com juguen altres equips i traiem coses positives". El coordinador resumeix l'experiència del torneig com "única i per gaudir-la".

El Barça, gran triomfador del torneig

El FC Barcelona va ser el campió dels dos tornejos de la Molletense Cup. El seu prebenjamí va superar a la final al Nàstic per 2-2 i 3-2 als penals, mentre que l'aleví va guanyar al Girona per 0-4. Els dos equips del club local no van poder superar la fase de grups, però van acabar una gran participació davant rivals de la categoria més alta.

Edicions locals