Pol Pocorull, del Radical 360, es proclama campió d'Espanya d'scooter

El seu company a l'equip molletà Unai Alcázar es penja el bronze

Esports

Pol Pocorull i Unai Alcázar celebrant els podis aconseguits
Pol Pocorull i Unai Alcázar celebrant els podis aconseguits | Radical 360

El patinador de l'equip Radical 360 Pol Pocorull va aconseguir la medalla d'or al Campionat d'Espanya d'scooter de la modalitat park, celebrat el cap de setmana a Terol (Aragó). Pocorull va proclamar-se guanyador de la categoria sub 16, mentre que el seu company Unai Alcázar va ser tercer en categoria pro.

Pocorull va millorar al campionat espanyol la posició aconseguida al català la setmana anterior. A Barcelona, el patinador va ser segon, mentre que a Terol s'ha penjat la medalla d'or. Pol Pocorull va realitzar una bona sèrie, obtenint 42,80 punts, 8 per sobre del segon classificat.

Per la seva part, Unai Alcázar va poder pujar al podi del torneig nacional per la mínima, ja que va superar al quart classificat per poc més d'un punt. Igual que Pocorull, Alcázar també ha signat un doblet de podis entre el campionat català i l'espanyol.

D'aquesta manera, l'equip molletà Radical 360 tanca unes setmanes excel·lents on ha aconseguit tres medalles al Campionat de Catalunya i dues més al d'Espanya.

Lucía Martín també puja al podi

La molletana Lucía Martín també va pujar al podi i va aconseguir una nova medalla pel seu palmarès. Martín va finalitzar en segona posició a la categoria femenina amb 27,10 punts, 6 per sota de la campiona Paloma Cantillo.

Edicions locals