Cap de setmana formatiu de futbol amb l'Agrupació de Jugadors del Barça

Les activitats inclouen una conferència, un clínic pels nens i nenes i un partit de veterans

Esports

Un dels últims partits jugats pels veterans del Barça
Un dels últims partits jugats pels veterans del Barça | Agrupació de Jugadors del FC Barcelona

L'Ajuntament i l'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona organitzen aquest cap de setmana unes jornades formatives de futbol i un partit amb una selecció de veterans del Barça. Les activitats es duran a terme entre divendres i dissabte a El Lledoner i al camp Germans Gonzalvo.

Les jornades organitzades començaran aquest divendres a les 18.30 h a El Lledoner, on un membre de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona oferirà una conferència. L'activitat futbolística es farà el dissabte i començarà amb un clínic per a nens i nenes d'entre 8 i 11 anys. Les activitats pels infants es realitzaran al camp Germans Gonzalvo a les 16 h. Finalment, per concloure el cap de setmana, una selecció de veterans del Barça jugarà un partit contra una selecció de veterans dels tres clubs de la ciutat (CF Mollet UE, UD Molletense i UD Lourdes). El duel començarà a les 17.30 h, també al Germans Gonzalvo.

L'Agrupació de Jugadors del FC Barcelona és una organització formada per exjugadors del club blaugrana de qualsevol categoria. Actualment, en formen part reconeguts exfutbolistes com Guillermo Amor, Eusebio Sacristán o Carles Rexach.

El regidor d’Esports, Josep Monràs, celebra l'organització d'activitats així: “Les bones relacions que tenim amb l’Agrupació de Veterans del Barça, fruit de quant Mollet va ser la Ciutat Europea de l’Esport, ens han permès dur a terme aquest cap de setmana formatiu que esperem que pugui tenir continuïtat els anys vinents”. Monràs ha destacat, també, “els referents molletans al Barça, com en el seu moment van ser els germans Gonzalvo i ara ho és l’Alèxia Putellas”.

Edicions locals