Salvador Illa es reuneix amb el Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental

El sector ha traslladat al primer secretari del PSC la seva preocupació per l'augment de costos de les matèries primeres

Política, Economia

Salvador Illa es reuneix amb els representants del Gremi d'Hostaleria
Salvador Illa es reuneix amb els representants del Gremi d'Hostaleria

El primer secretari del PSC, Salvador Illa, s'ha reunit aquest matí amb el Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental per conèixer de primera mà les dificultats que passa el sector. A la trobada, a banda d'associats, també hi han participat l'alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell, i l'alcalde de Canovelles i president del Consell Comarcal, Emilio Cordero.

“Els costos de les matèries primeres ha pujat entre un 30 i un 40% i nosaltres no teníem aquest marge de benefici”, aquesta és una de les preocupacions que David Vázquez, president del Gremi, ha traslladat a Illa. Vàzquez li ha recordat la situació complicada del sector durant la pandèmia i com ara torna a estar "en una situació d’incertesa, no sabem si podrem remuntar".

L’augment del cost de l’energia “ha triplicat i, en alguns casos, quadruplicat les factures de la llum i això és insostenible”. I el mateix passa amb les matèries primeres, el cost del menjar que compren als proveïdors és molt més alt i els restauradors, no han volgut que això acabi repercutint en els clients. Vázquez ha recalcat la necessitat que "la Generalitat tingui una implicació més directe amb el sector".

Edicions locals