Mollet en Comú denuncia el 'mal' funcionament de la gestió de visites als CAP

El grup municipal demanarà en el pròxim ple la implicació del govern local

Societat

El Grup Municipal de Mollet en Comú portarà al pròxim plenari municipal les queixes ciutadanes sobre el "mal funcionament" de la concertació de visites presencials als CAP de la ciutat.
 

Segons els comuns: "Són moltes les queixes que s’estan escoltant els últims mesos respecte a mal funcionament de l’atenció sanitària pública, una precarització que implica estar donant un servei insuficient als malalts i que creixi la percepció negativa, i fins i tot la indignació, respecte al funcionament de la sanitat pública".

Per Mollet en Comú, tot i haver-se superat pràcticament la pandèmia, hi hauria serveis que no haurien tornat a la normalitat, entre els quals la concertació de visites presencials amb els professionals dels Centres d'Assistència Primària (CAP). “Estem veient com cada vegada es precaritza més un servei públic fonamental com és la sanitat. És indignant. Cal revertir aquesta situació i defensar i millorar la sanitat pública perquè és dels patrimonis més valuosos que tenim”, apunta la portaveu de Mollet en Comú, Marina Escribano.

La formació insta el govern local a què actuï per reclamar a les administracions competents un funcionament òptim dels serveis.

Edicions locals