Milers de persones omplen la Fira d'Artesans

La pluja va amenaçar l'esdeveniment, però només va provocar modificacions en un parell d'actes

Cultura

Milers de persones omplen la Fira d'Artesans
Milers de persones omplen la Fira d'Artesans

Aquest cap de setmana se celebrava a la capital baixvallesana la 38a edició de la Fira d'Artesans, un esdeveniment que va poder superar les previsions de pluja tot i un parell de modificacions del programa del divendres –la sardinada es va passar a dissabte al migdia i el ball popular amb l'Orquestra Privada es va fer finalment al Mercat Vell– i que va comptar amb milers d'assistents al llarg dels tres dies.

Després de dos anys de restriccions, la Fira s’ha fet amb total normalitat, amb la presència de 81 parades d’artesania i amb una gran afluència de gent, segons informa l'Ajuntament molletà. Segons l’alcaldessa, Mireia Dionisio Calé, "les bones dades demostren que la gent tenia ganes de tornar a passejar per la Fira d'Artesans. Després de dos anys de restriccions, hi ha ganes de sortir al carrer, de gaudir dels diferents esdeveniments que s’organitzen". En aquest sentit, Dionisio també apunta que tot plegat és "una nova mostra de què hem de seguir la feina realitzada per ampliar l’oferta cultural i d’oci de la ciutat".

Per la seva banda, la regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita, agraeix el veïnat "per la seva implicació i aposta per aquesta fira, als artesans i a les artesanes per la confiança que tenen amb la nostra ciutat i a totes aquelles persones que ens visiten demostrant any rere any la seva estima per aquesta festa tan arrelada a Mollet".

Referent al veïnat, la seva gran implicació és precisament una de les singularitats de la Fira d’Artesans. Són els membres de l'Associació de Veïns de la Fira d'Artesans els encarregats de dissenyar i elaborar una decoració per als carrers de Portugal, Sol, Can Pacià, Tajo i Bartomeu Robert.

Com és habitual, el cap de setmana ha estat farcit d'activitats culturals i socials diverses: divendres es va inaugurar l’exposició Babel, de pintures a l’oli de Josep Nogué, al Centre Cultural La Marineta, i alhora hi ha hagut castells, ballada de sardanes, mostra de balls folklòrics i concerts. Totes les activitats han tingut, també, una gran assistència de públic.

Edicions locals