Agbar substituirà gairebé mig quilòmetre de canonades de fibrociment de Mollet

Treballs de millora en la xarxa de subministrament d'aigua municipal amb un cost de 430.000 euros

Societat

Agbar, empresa concessionària del subministrament d'aigua a Mollet, té previst en les pròximes setmanes executar la substitució de gairebé mig quilòmetre de canonades de fibrociment existents a la ciutat per canonades de polietilè.

L’Ajuntament de Mollet ha anunciat l'inici de diverses obres a la xarxa de distribució d’aigües en diferents punts del municipi, amb un cost total de 430.000 euros. Els treballs s’emmarquen en els treballs de renovació periòdica de la xarxa de subministrament d’aigua potable de la ciutat, que es fan a través de l’empresa concessionària Agbar.

Una de les actuacions s’ha fet al carrer de Berenguer III (entre Àngel Guimerà i Itàlia) on s’ha substituït 120 metres de canonada de fibrociment de més de 50 anys d’antiguitat, per una canonada de polietilè. El cost d’aquesta obra és de 63.000 euros.

D’altra banda, també s’actuarà a Santa Rosa on se substituiran 360 metres de canonada de fibrociment, per canonada de polietilè. "Aquestes obres deriven de les contínues avaries que s’han produït darrerament", expliquen fonts municipals. El cost de les obres és de prop de 138.000 euros i els treballs començaran aquesta setmana i s’allargaran durant 2 mesos.

Altres de les inversions que s’han dut a terme han estat la instal·lació de les quatre fonts duals, les obres a la xarxa d’abastament d’aigua a Gaietà Vínzia o les que es faran al mes d’octubre al carrer Ferrocarril.

La retirada de les canonades de fibrociment de la xarxa d'aigua de Mollet és una de les reivindicacions que fa anys que defensen moviments veïnals i la Plataforma en defensa de la sanitat pública al Baix Vallès.

 

Edicions locals