Els Castellers de Mollet, a punt de repetir la seva millor actuació a la plaça de l'Artesania

Havien preparat els mateixos castells descarregats el 2018, però el 3 de 7 amb agulla va resistir-se'n

Cultura

Els Castellers de Mollet, a punt de repetir la millor actuació a la plaça de l'Artesania | Castellers de Mollet
Els Castellers de Mollet, a punt de repetir la millor actuació a la plaça de l'Artesania | Castellers de Mollet

El 2018, la Colla Castellera de Mollet feia a la Fira d'Artesans la millor actuació de la seva història –una fita que han superat posteriorment en altres places– i descarregaven per primer cop un 3 de 7 amb agulla. Enguany, els de verd claret han estat ben a prop de repetir la que encara és la seva millor actuació a la plaça de l'Artesania.

L'entitat havia preparat "una actuació gran", segons apunta el cap de colla, Javi Carvajal. "Vam arribar a l'actuació amb moltes ganes, veníem de vacances i de bastant temps sense actuar –de fet, l'actuació de festa major es va haver de suspendre per la calamarsa que hi va caure– i hi vam apostar forts", hi afegeix Carvajal.

És per això que van voler replicar l'actuació del 2018 a la Fira d'Artesans, amb el pilar de 4 d'entrada i el pilar de 5 de sortida, a més d'un 3 de 7, un 4 de 7 i un 3 de 7 amb agulla. Amb tot, aquest darrer, el castell de gama mitja de 7, no va reeixir i el van haver de desmuntar. A continuació sí que van poder desmuntar el 3 de 6 amb agulla.

Carvajal destaca que van fer una "molt bona actuació tot i el petit regust". Aquest diumenge al Concur7 de Torredembarra tornaran a provar el 3 de 7 amb agulla.

Cal apuntar que també hi van actuar els Manyacs de Parets i els Espexats de l'Estany. Els paretans van fer un pilar de 4, un intent desmuntat de 3 de 6, un 4 de 6, un intent desmuntat de 3 de 6, un pilar de 4 i un pilar de 4 de dol. Els del Pla de l'Estany van descarregar un pilar de 4, un 2 de 6, un 3 de 6 amb agulla i un pilar de 4; alhora, també van fer un intent desmuntat d'un 3 de 6.

Edicions locals