Comença la temporada del Mollet HC a Polinyà

Els sèniors inicien la lliga aquest dissabte amb dos partit consecutius

Esports

La Pista del Turó de Polinyà és la seu provisional dels dos sèniors del Mollet HC
La Pista del Turó de Polinyà és la seu provisional dels dos sèniors del Mollet HC | Ajuntament de Polinyà

Els equips sèniors del Mollet HC arrenquen la temporada 2022-2023 aquest dissabte amb dos partits el mateix dia. El sènior masculí jugarà contra el CH Santa Perpètua a les 17 h, mentre que el femení rebrà al CH Mataró a les 20 h.

Els dos conjunts del Mollet HC canvien la seva pista local durant la primera part de la temporada per les obres al pavelló Riera Seca. La seva nova seu és la Pista del Turó a Polinyà, on ja jugaran la primera jornada d'aquesta setmana.

L'equip femení debutarà a Nacional Catalana davant el CH Mataró a les 20 h. Per aquesta temporada, el seu entrenador, Rafa Trillo, es posa com a objectiu la permanència: "Som novelles a la categoria. Volem consolidar-nos a la Nacional Catalana".

D'altra banda, el conjunt masculí iniciarà la lliga de Primera Catalana rebent al CH Santa Perpètua a les 17 h. Eloi Gaspar, entrenador de l'equip, afirma que vol ser optimista i que estan "preparats per tot". Gaspar creu que segons com vagi la temporada, es determinaran els seus objectius: "Si poguéssim classificar-nos pel play-off d'ascens ens trauria molta pressió, perquè ja no podríem baixar. L'objectiu seria aquest, però és molt difícil".

Edicions locals