Adjudicada la reparació d'una zona del camp Juan Bocanegra

Les actuacions inclouen l'arrenjament d'una part de la gespa de la intal·lació

Esports

L'Ajuntament repararà una zona de la gespa del camp Juan Bocanegra
L'Ajuntament repararà una zona de la gespa del camp Juan Bocanegra | Ajuntament de Mollet

L’Ajuntament arreglarà una zona de la gespa artificial malmesa del camp Juan Bocanegra. Els treballs tindran una durada d’unes tres setmanes i començaran pròximament, en una data encara per confirmar.

Les obres consistiran a reparar una zona malmesa a causa de les arrels dels arbres propers que han aixecat el paviment. Es desmuntarà la gespa artificial existent a la zona afectada, se sanejarà detectant la ubicació de les arrels i la seva retirada i es reposarà el paviment afectat. Aquestes obres de reparació tindran un cost de 64.000 €. Aquestes actuacions s'han licitat després que el projecte de remodelació i manteniment integral del camp quedés desert.

El regidor d’Esports, Josep Monràs, explica la importància d'aquestes obres: “malauradament el projecte de remodelació integral va quedar desert, però des de l’Ajuntament sabíem que aquest arranjament de la gespa era urgent, per això l’hem licitat perquè es faci com més aviat millor”. Monràs afegeix que “s’està refent el projecte de remodelació integral perquè la voluntat del consistori és adaptar i millorar totes les instal·lacions, sempre de la mà dels clubs usuaris”.

Des de l'UD Lourdes, el seu president Fernando Diago afirma que de moment només saben que s'ha adjudicat el projecte, però encara no tenen data per les obres. Diago explica que la durada de les actuacions pot ser un problema pel club: "Si duren tres setmanes, ens parteix el club. Hauríem de canviar horaris i buscar un camp on jugar". El mandatari reconeix que han de seguir negociant amb el consistori les possibles solucions. El president també declara que l'ambient no és positiu: "La gent està bastant cabrejada, fa molts anys que anem darrere els projectes de millora".

 

Edicions locals