La Caminada Nocturna de Gallecs celebra la 20a edició

L'activitat torna dissabte a la nit després de dos anys d'aturada

Esports

L'última edició de la Caminada Nocturna de Gallecs va ser el 2019
L'última edició de la Caminada Nocturna de Gallecs va ser el 2019 | Club Muntanyenc Mollet

La Caminada Nocturna de Gallecs arriba a la 20a edició aquest cap de setmana. La jornada del Club Muntanyenc Mollet torna després de dos anys d'absència per la pandèmia. La caminada s'iniciarà dissabte a les 20 h al seu lloc de sortida habitual, el Parc de les Pruneres.

La caminada mantindrà el seu recorregut clàssic pels camps de Gallecs. Un total d'11 km que recorreran indrets de l'espai rural com l'Església de Santa Maria de Gallecs o el bosc de Can Veire i acabarà de nou al Parc de les Pruneres. Durant el recorregut, els participants disposaran de dos avituallaments, un d'aigua i un segon de menjar.

Josep Solé, vicepresident del club, explica que tenien ganes de tornar a organitzar la nocturna: "Estem amb ganes que surti igual de bé que altres anys". Solé reconeix que la principal preocupació era "la participació", però afirma que està anant bé: "Ja tenim més de 650 inscrits, anem sobre l'objectiu". De cara al dissabte s'espera igualar la participació del 2019, entorn de les 770 persones.

El vicepresident destaca que la principal novetat d'aquest any, i celebració pel 20è aniversari, és el canvi en l'obsequi: "En comptes d’un petit objecte, hem fet una samarreta commemorativa de color verd". Solé explica que estan entregant les samarretes en el moment de la inscripció, així que dissabte espera "una marea verda per Gallecs".

Les inscripcions estan obertes fins al divendres i es poden realitzar tan presencialment a la seu del Club Muntanyenc Mollet com online a través de la seva web. La inscripció té un cost de 8 € pels socis i 10 € pels no socis i inclou els avituallaments, l'entrepà al final de la caminada - que enguany inclou un gelat -, una llum química i la samarreta.

Edicions locals