El Recanvis Gaudí Mollet es presenta amb el seu patrocinador

L'empresa de Lliçà de Vall seguirà un any més amb l'equip molletà

Esports

L'equip molletà va fer-se la foto de família a la seu de Recanvis Gaudí
L'equip molletà va fer-se la foto de família a la seu de Recanvis Gaudí

El primer equip del CB Mollet es va presentar oficialment el dimarts a la seu del seu patrocinador principal, Recanvis Gaudí, a Lliçà de Vall. Jugadors i staff tècnic van posar per la foto oficial i es van conjurar de cara al seu segon any a LEB Plata, una competició que iniciaran d'aquí a dues setmanes.

Tots els jugadors de la plantilla van posar junts per primer cop, incloent-hi els quatre fitxatges amb els quals compta Josep Maria Marsà. A continuació, diversos representants del CB Mollet, de Recanvis Gaudí i de l'Ajuntament van dedicar unes paraules a l'equip, amb vista a la temporada que tenen per davant.

El president del CB Mollet, Carlos Nuez, ressalta la importància del patrocini: "Per nosaltres és bàsic. Portem més de 15 anys amb Recanvis Gaudí". El dirigent també destaca el paper de l'empresa en l'economia del club: "Som un dels clubs més modestos de LEB Plata i Recanvis Gaudí ens proporciona un tant per cent molt elevat del pressupost".

Per part de l'empresa, Dani Tejada, director de desenvolupament de negoci de Recanvis Gaudí, afirma que estan "molt contents" amb la temporada anterior i que esperen "repetir-la sino millorar-la" de cara a aquest any. Tejada es manté en la línia de Nuez en valorar una relació tan llarga com la del seu patrocini: "Son ja molts anys que portem col·laborant. La relació va més enllà del que passi a la pista". El de Recanvis Gaudí també destaca com "l'ascens i expansió del club ha anat en sintonia amb la de l'empresa".

Sobre la temporada que començarà d'aquí a poc, Carlos Nuez ha afirmat que dins el club hi ha "molta il·lusió". Nuez també remarca la possibilitat que tenen la setmana que ve de jugar la final a quatre de la Lliga Catalana: "Hem aconseguit que es jugui a Mollet davant la nostra gent, que podran gaudir de 4 dels millors equips de la categoria".

 

Edicions locals