Torna la competició de bàsquet al Sant Gervasi

Els dos sèniors repetiran a les mateixes categories: Copa Catalunya pel masculí i Primera Catalana pel femení

Esports

El masculí jugarà un any més a la màxima divisió catalana
El masculí jugarà un any més a la màxima divisió catalana | Escola Sant Gervasi

Aquest cap de setmana arrenca una nova temporada pels equips de l'Escola Sant Gervasi. Els dos sèniors tornaran a jugar a les mateixes divisions que ho van fer la temporada passada: Copa Catalunya en el cas del masculí i Primera del Campionat de Catalunya pel femení.

El Sant Gervasi masculí ha quedat enquadrat al grup 3 de Copa Catalunya on s'enfrontarà principalment a rivals de la zona metropolitana de Barcelona, però també a algun de més allunyat com el CB Vic B o el CB Tarragona B.

El masculí debutarà contra el CN Caldes, al pavelló caldenc de Les Cremades. El partit es jugarà diumenge a les 12.30 h. La lliga acabarà el 21 de maig i , a continuació, es disputaran les fases finals, on els tres primers aniran a la final a vuit per lluitar pels ascensos a la Lliga EBA, mentre que els tres últims classificats baixaran de categoria.

Segon intent per l'ascens

El sènior femení tornarà a jugar a Primera categoria després de quedar-se a les portes de l'ascens el curs passat. L'equip jugarà al grup 1 de la seva divisió, on tindrà rivals del Barcelonès, del Maresme, d'Osona i de Girona.

El femení també iniciarà la lliga el diumenge, davant el CBU Lloret. En el seu cas el partit serà a casa i a les 18.45 h. La seva lliga també acabarà el 21 de maig, quan es decidiran els ascensos i descensos. Els tres primers equips pujaran directes a Copa Catalunya, mentre que els quatre últims baixaran a Segona i el 9è i el 10è jugaran el playoff de descens.

Edicions locals