El ministre Iceta a l'acte per rebatejar la Biblioteca de Can Mulà - Jordi Solé Tura

L'acte institucional es farà aquest dissabte a les 10.30 h

Societat

El ministre Iceta a l'acte per rebatejar la Biblioteca de Can Mulà - Jordi Solé Tura
El ministre Iceta a l'acte per rebatejar la Biblioteca de Can Mulà - Jordi Solé Tura | La Moncloa

Aquest dissabte 24 de setembre, el ministre de Cultura i Esport, Miquel Iceta Llorens, inaugura el canvi de nom de la Biblioteca de Can Mulà, que a partir d’ara passa a dir-se Biblioteca de Can Mulà - Jordi Solé Tura, tal i com va aprovar el Ple de l’Ajuntament el 28 de març de 2022.

Durant l’acte de canvi de nom s’inaugurarà també l’Espai Jordi Solé Tura, un espai propi que es podrà trobar la biblioteca i inclou llibres procedents de la biblioteca personal de Solé Tura, i on estaran exposats tots els seus llibres com a autor, traductor i coautor i una part de la seva biblioteca personal. Aquests llibres formen part del fons documental donat fins ara a l’Ajuntament que poden ser consultats a l’Arxiu Municipal, que consta de més de 2.000 llibres i 10.000 registres, i ara també a l’Espai Jordi Solé Tura, dins de la Biblioteca de Can Mulà – Jordi Solé Tura.

Marcel Planellas, membre del Consell Assessor del Centre d’Estudis per la Democràcia Jordi Solé Tura, farà una explicació que permetrà conèixer la trajectòria de Solé Tura a través dels seus llibres.

L’acte institucional serà a les 10.30 h de dissabte 24 de setembre a la Biblioteca, comptarà també amb la presència de família de Solé Tura, l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, el regidor del Centre d’Estudis per la Democràcia Jordi Solé Tura, Josep Monràs Galindo, del diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona, Joan Carles Garcia Cañizares.

Edicions locals