Presentat el 32è Memorial Pelegrí Pi de ciclisme

El CC Plana Lladó organitza la marxa cicloturista el diumenge 2 d'octubre

Esports

Representants del CC Plana Lladó i de l'Ajuntament han estat a la presentació
Representants del CC Plana Lladó i de l'Ajuntament han estat a la presentació

El Club Ciclista Plana Lladó i l'Ajuntament han presentat aquest migdia la 32a edició del Memorial Pelegrí Pi als voltants del pavelló Riera Seca. L'acte ha comptat amb la presència de representants de les dues entitats i de dos dels ciclistes homenatjats a l'edició d'enguany: Juan i Juan Carlos Cariñena.

El president del CC Plana Lladó, Germán Viejo, s'ha mostrat entusiasmat per tornar a "organitzar la marxa després de la pandèmia". El mandatari també ha explicat que aquest any la prova compta amb 3 ciclistes homenatjats: Marcel Mauri i dos molletans, Juan i Juan Carlos Cariñena. Viejo ha destacat el paper dels Cariñena: "Han aportat molt al ciclisme local i estem agraïts de poder fer-los un homenatge". Juan i Juan Carlos Cariñena també han estat presents a l'acte, on han agraït el reconeixement que se'ls hi farà.

El regidor d'Esports, Josep Monràs, ha destacat que per primer cop la presentació s'ha fet al punt de sortida, al costat del pavelló Riera Seca. Monràs ha volgut agrair al club la seva "insistència" per seguir organitzant la marxa cada any. En la mateixa línia s'ha mostrat l'alcaldessa Mireia Dionisio: "La marxa porta el nom de Mollet més enllà del nostre terme municipal. S'ha convertit en un referent de les curses ciclistes". La batlle també ha manifestat el seu agraïment al club per "la seva tasca pel ciclisme i per la ciutat" i per "la seva implicació en moltes activitats".

La prova, que se celebrarà la setmana que ve, comptarà amb dos recorreguts: el de Granera (94 km) i el de Gallifa (80 km) i serà puntuable per la Xallenge Catalana de Mitja Distància. Les inscripcions tenen un preu des de 40 € i es poden fer a la web del club.

Edicions locals