L’Ajuntament ofereix un nou curs de formació de ressuscitació cardiopulmonar

Serà el pròxim 5 d'octubre al Centre Cultural La Marineta

Societat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès engega una nova formació de ressuscitació cardiopulmonar. L’objectiu del curs, que és gratuït i obert a tothom, és formar els participants perquè aprenguin a utilitzar els desfibril·ladors instal·lats a la ciutat i perdin la por a fer-ho si es troben en una situació que ho requereix.

Continuant amb el procés de formació en ressuscitació cardiopulmonar (RCP) i DEA que l’Ajuntament de Mollet del Vallès va posar en marxa l’any 2014, el curs es farà el pròxim dimecres 5 d’octubre al Centre Cultural La Marineta (matí: de 10 h a 14 h. Tarda: de 15.15 h a 19.15 h).

Amb aquesta formació també es pretén deixar constància que les tècniques són realment senzilles, animar la ciutadania a perdre la por, desmitificar mites i donar el missatge que salvar vides està a l’abast de tothom i que en aquests casos la pitjor ajuda pot ser no ajudar.

Mollet compta amb 30 desfibril·ladors, 11 a equipaments municipals i 4 més a la via pública, als quals cal sumar els 15 que el maig passat es van instal·lar a les farmàcies.

Les persones que es vulguin apuntar ho poden fer a través de: salutpublica@molletvalles.cat dient nom i cognoms i forma de contactar o trucant al 93 571 95 00 (extensió 9729)

Mollet ciutat cardioprotegida

Des del passat mes de maig Mollet del Vallès forma part del projecte Catalunya, territori cardioprotegit. Mollet és la cinquena ciutat de Catalunya amb les seves farmàcies cardioprotegides a través d’una iniciativa impulsada per l’Ajuntament de Mollet, la Fundació Barcelona Salut i el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona que ha comptat amb la col·laboració de Merck, companyia catalana de ciència i tecnologia amb una important presència a la ciutat.

Edicions locals