Junts Mollet rebutja el posicionament del partit sobre Gallecs i es reunirà amb Puigneró

La formació a Mollet defensa l'ampliació de la protecció de l'espai rural, que Junts ha refusat al Parlament

Societat

Junts Mollet rebutja el posicionament del partit sobre Gallecs i es reunirà amb Puigneró
Junts Mollet rebutja el posicionament del partit sobre Gallecs i es reunirà amb Puigneró

Junts Mollet ha volgut refermar el seu posicionament sobre Gallecs després que aquesta setmana el grup parlamentari de Junts hagi rebutjat una proposta de resolució per ampliar l'espai protegit amb espais actualment urbanitzables.

"Tenim molt clar que no volem que Gallecs es toqui i que cal ampliar la zona protegida per  mantenir aquest pulmó verd tan important per al Vallès", explica Carme Olària, membre de Junts Mollet, qui assegura que el posicionament de l'agrupació local ha estat sempre clar i "així ho hem fet saber sempre a la gent de Gallecs".

Per tractar aquesta divergència de posicionament, dimecres, representants de Junts Mollet es reuniran amb el vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, a qui "exposarem la nostra opinió, però sempre en positiu", diu Olària, qui creu que "cal repensar el model d'allò que volem per a Gallecs, cal ordenar, endreçar i adaptar l'estructura de l'espai als nous temps i ara pot ser un bon moment per fer-ho".

La proposta de resolució al Parlament presentada per En Comú Podem demanava com a punt principal la modificació de l'actual Pla Director Urbanístic (PDU) de Gallecs per ampliar l'espai agrari protegit en aquells espais que, a hores d'ara, es mantenen com a sòl urbanitzable com són els sectors de la Riera de Caldes II, Can Banús II i Castell de la Moguda.

En el cas de Mollet, la proposta demanava incorporar a l'espai protegit el parc dels Pinetons com a zona de pre-parc, i també tots els terrenys situats a l’oest de la ronda dels Pinetons amb l’actual límit de l’EIN. Incorporar també com a zona de pre-parc la part de la parcel·la situada en la confluència del parc dels Pinetons i el barri de Can Borrell i estudiar la finalització de l’activitat de tir al plat i el trasllat de l’antena de la carena dels Bandolers.

PSC i Junts no van donar suport a la proposta.

 

 

Edicions locals