Èxit de participació a la 20a Caminada Nocturna de Gallecs

Unes 920 persones van recórrer els camins de l'espai rural de la mà del Club Muntanyenc

Esports

Èxit de participació a la 20a Caminada Nocturna de Gallecs
Èxit de participació a la 20a Caminada Nocturna de Gallecs

La Caminada Nocturna de Gallecs va tornar el passat dissabte amb una 20a edició de rècord. L'activitat del Club Muntanyenc Mollet va comptar amb 920 participants, que van recórrer els 11 km previstos pels camins de l'espai natural.

La caminada va mantenir el seu recorregut clàssic pels camps de Gallecs. Un total d'11 km que transcorrien per punts com l'Església de Santa Maria de Gallecs o el bosc de Can Veire, amb inici i final al Parc de les Pruneres. Durant el recorregut, els participants van disposar de dos avituallaments, un d'aigua i un segon de menjar, a més de l'entrepà al final de la caminada. La jornada va acabar amb un ball al Parc de les Pruneres per a tots els participants.

Josep Solé, vicepresident del club, destaca la gran dada de participació assolida: "Van passar dels 770 inscrits del 2019 a 920 en aquesta edició. A més hi havia molta gent no inscrita. Calculem que en total unes 2.000 persones van estar per Gallecs". El dirigent també remarca "les ganes de gresca" i "l'ambient familiar" que va tenir la jornada, on es va acostar "bastant gent de fora". Solé també es mostra satisfet pel temps, que va respectar l'activitat: "Ens va ploure una mica al final, quan ja estàvem al ball. Però durant la caminada ni una gota".

Aquest any, el Club Muntanyenc regalava una samarreta commemorativa del 20è aniversari de la caminada, que va tenir un gran èxit entre els participants: "Els que la tenien d'abans la portaven tots posada i els que la recollien allà la majoria també se la posava. Hi havia moltes samarretes".

Edicions locals