Cara i creu a l'inici de lliga pel Mollet HC

El sènior masculí va guanyar per golejada, mentre que el femení va perdre

Esports

El sènior masculí va arrencar la temporada amb bon peu
El sènior masculí va arrencar la temporada amb bon peu | Mollet HC

Els sèniors del Mollet HC han començat de manera totalment oposada la temporada. El masculí va golejar al CH Santa Perpètua per 5-1, mentre que el femení va rebre els gols en contra i va caure davant el CH Mataró per 1-4.

El debut a Primera Catalana del sènior masculí no podia haver anat millor, ja que els d'Eloi Gaspar es van imposar amb claredat als de Santa Perpètua. Dos gols d'Álvaro Córdoba i un d'Alex Trapero, Nil Soler i Josep Altayó van fer caure el partit del costat dels molletans.

No va tenir la mateixa sort el sènior femení, que va patir una derrota davant el CH Mataró en el seu primer partit a Nacional Catalana. Les de Rafa Trillo no van poder parar el joc de les mataronines i el solitari gol d'Ona Aparicio no va donar cap punt a les molletanes.

Aquests resultats deixen als dos equips en situacions totalment oposades. El masculí és líder del seu grup gràcies a la diferència de gols, mentre que el femení ocupa l'última posició de la seva classificació.

Els dos equips s'estrenaven aquesta setmana a la Pista del Turó de Polinyà, on jugaran els partits com a locals mentre durin les obres al pavelló Riera Seca.

Edicions locals