El Mollet Hub incrementa l'oferta de formacions presencials amb un curs adreçat al petit comerç

El servei manté les sessions informatives per a persones emprenedores que volen iniciar un negoci

Economia

El Mollet Hub ha incrementat l’oferta de formacions presencials per aquest trimestre. Com a novetat, s’incorporen cursos adreçats específicament als petits comerços de Mollet, a les competències digitals i també a joves. Totes les accions previstes són gratuïtes.  

Reptes del petit comerç a Mollet: Com millorar l'experiència de compra a la botiga és del que tractarà el taller adreçat als comerciants i que es durà a terme el pròxim 21 d'octubre al Mollet Hub.

Així mateix, per l’interès generat i per l’alt valor que aporta compartir experiències, es mantenen les dinàmiques col·laboratives i els casos d’èxit de persones emprenedores. Cada divendres a les 10 h al Mollet Hub es realitzaran sessions informatives presencials adreçades a les persones emprenedores que volen iniciar el negoci.

Elaborar un butlletí de notícies amb Mailchimp (11 i 18 d'octubre), un taller de robòtica beebot adreçat a famílies (21 i 28 d'octubre) i màrqueting de continguts (10 i 17 de novembre), són algunes de les formacions adreçades al jovent que es desenvoluparan també presencialment, de 18 h a 19 30 h, a l'espai del Mollet Hub (avinguda Jaume I, 32).

Respecte als continguts en línia a través del canal de YouTube de Mollet Hub TV, s’ofereixen temes relacionats amb la digitalització, l’emprenedoria, la ciberseguretat, la cocreació i l’economia verda, circular i social, entre d’altres. Els continguts s’han adaptat a l'actualitat i a les demandes de les empreses i emprenedors.

Per a més informació i inscripcions els interessats es poden adreçar presencialment al Mollet Hub o contactar per WhatsApp 679 33 31 58, telèfon 93 570 51 60 o a info@mollethub.com. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 8.45 h a 20 h.

 

Edicions locals