Els Castellers de Mollet fan història a Torredembarra

Els de verd claret van fer el seu primer 4 de 7 amb agulla

Cultura

El primer 4 de 7 amb agulla de la història de la colla molletana
El primer 4 de 7 amb agulla de la història de la colla molletana | Castellers de Mollet

Els castellers de Mollet van fer història aquest diumenge en el marc del concurs de castells de Torredembarra. Els de verd claret van aconseguir la millor actuació castellera dels seus 30 anys d'història en carregar i descarregar el seu primer 4 de 7 amb agulla. "El primer intent i el primer descarregat de la nostra història! Som molt grans!", celebraven des del seu compte de Twitter els molletans.

Els Castellers de Mollet van arrencar el concurs amb un 3 de 7 amb agulla, seguida de la fita del 4 de 7 amb agulla, i la van cloure amb un 3 de 7. Una jornada on, a més, les gralles i tabals de la colla es van classificar per la final del Concurs de Grallers.

Després de la fita aconseguida a Torredembarra, han estat molts els molletans i molletanes que han volgut transmetre les seves felicitacions als de verd claret. Entre ells, l'alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio: "Quan et mou la passió, la il·lusió i l'esforç res pot sortir malament! Avui els Castellers de Mollet han fet història a Torredembarra! Han portat el nom de Mollet al més alt!", publicava en el seu compte d'Instagram Dionisio, i els encoratjava a seguir somiant en "tocar el cel".

Edicions locals