El Memorial Pelegrí Pi torna després de dos anys d'absència

La marxa del CC Plana Lladó torna aquest diumenge amb la 32a edició

Esports

L'última edició del Memorial Pelegrí Pi es va celebrar l'any 2019
L'última edició del Memorial Pelegrí Pi es va celebrar l'any 2019

El Club Ciclista Plana Lladó viu aquest diumenge una de les seves jornades més especials. L'entitat torna a organitzar el Memorial Pelegrí Pi, que enguany arriba a la 32a edició. La marxa cicloturista torna després de no poder-se celebrar el 2020 i el 2021 per la pandèmia.

La prova comptarà amb dos recorreguts: el de Granera (94 km) i el de Gallifa (80 km), tots dos amb inici a les 8 h als voltants del pavelló Riera Seca. La marxa serà puntuable per la Xallenge Catalana de Mitja Distància. La jornada també servirà per homenatjar els ciclistes Melcior Mauri, Juan Cariñena i Juan Carlos Cariñena, amb un acte dedicat als tres esportistes on se'ls entregarà un reconeixement.

El memorial va ser presentat la setmana passada al seu punt de sortida, on el president del CC Plana Lladó, Germán Viejo, va celebrar el fet de poder celebrar de nou la marxa: "Tornem a agafar un projecte pel qual tothom tenia molta il·lusió". L'alcaldessa Mireia Dionisio també va destacar la importància del Memorial Pelegrí Pi: "La marxa porta el nom de Mollet més enllà del nostre terme municipal. S'ha convertit en un referent de les curses ciclistes".

Els que vulguin participar s'han d'afanyar, ja que les inscripcions tanquen avui dijous a la nit. Les inscripcions tenen un preu des dels 40 € i es poden fer a la web del club.

Edicions locals