Un derbi molletà pel debut dels filials

Els equips B del CF Mollet UE i de la UD Molletense es veuran les cares aquest diumenge

Esports

Els filials reeditaran el derbi molletà jugat pels primers equips fa unes setmanes
Els filials reeditaran el derbi molletà jugat pels primers equips fa unes setmanes | UD Molletense

Els nous filials del CF Mollet UE i de la UD Molletense inicien la lliga de Quarta Catalana aquest cap de setmana. El destí ha volgut que ho facin amb un derbi entre ells el diumenge, en el que serà el primer partit oficial dels dos equips des de la seva refundació.

Els dos clubs molletans recuperen els seus filials aquesta temporada. Per part del CF Mollet UE, Jordi Candela, president del club, explica que tenen grans objectius per a l'equip: "Volem que pugi de categoria aquest any". El president també obre la possibilitat al fet que algun jugador del filial debuti al primer equip, "sempre que l'entrenador ho vegi oportú".

Des de la UD Molletense, el seu president Kiko Montoya afirma que el filial és "per anar foguejant als jugadors que no tinguin el nivell per fer el salt al primer equip". En aquest cas, Montoya no posa metes al B: "Aquest primer any no ens marquem objectius de pujar. Serà emocionant i maco jugar amb equips propers".

El derbi entre els filials del CF Mollet UE i de la UD Molletense es disputarà el diumenge a les 18 h al camp Germans Gonzalvo.

Edicions locals