Xavi Munner serà el candidat de Ciutadans a l'Alcaldia de Mollet

L'objectiu del partit serà "influir" o "formar part" del futur govern de la ciutat, segons ha explicat Carrizosa

Política

Xavi Munner serà el candidat de Ciutadans a l'Alcaldia de Mollet
Xavi Munner serà el candidat de Ciutadans a l'Alcaldia de Mollet

Ciutadans ha presentat aquest dijous el seu candidat per a les eleccions municipals de Mollet. L'escollit ha estat Xavi Munner, veí de Sant Celoni de 23 anys, graduat en Dret i en Ciències Polítiques, i qui ha destacat tenir unes "arrels molt importants a Mollet per la família paterna".

Munner ha arrencat el seu discurs amb paraules cap als actuals dos regidors del partit taronja a l'Ajuntament de Mollet –Iván Garrido i Eva Guillén– i els ha agraït "la feina excel·lent que han realitzat al consistori, amb una oposició útil, sobretot els anys més difícils de la pandèmia, i demostrant que som un partit molt necessari per Mollet".

Pel que fa als objectius de la seva candidatura de cara al pròxim mandat, Munner ha assegurat que volen "oferir una alternativa liberal a aquesta ciutat", i tot plegat ho ha concretat en accions com les següents: "Abaixant impostos perquè les famílies vagin més desfogades, ajudant els autònoms o centrant-nos en les necessitats de la població més vulnerable".

Les oportunitats per al jovent també ha estat un tema reiterat en la roda de premsa. "Sembla que la joventut ha estat oblidada, no tenim reclams perquè els joves es quedin a Mollet", ha dit el candidat. En la mateixa línia s'hi ha expressat Carlos Carrizosa, president de Ciutadans al Parlament de Catalunya: "Cal facilitar l'oci i l'oci nocturn. Cada vegada hi ha menys oportunitats tant de feina com d'oci per als joves".

Carrizosa també ha volgut destacar que, davant l'hegemonia socialista al govern de la capital baixvallesana, "seria molt sa que fóssim decisius i poguéssim influir o ser part d'un futur govern, que renovés l'Ajuntament de Mollet".

Carlos Carrizosa i Xavi Munner, al centre, acompanyats de membres de Ciutadans

 

Edicions locals