Una exhibició de pintura mural, tallers de cuina i reciclatge, entre la vintena de propostes de la Tardor Jove

Les activitats són gratuïtes i s'adrecen a joves a partir dels 12 anys

Societat

L'alcaldessa i la regidora de Joventut amb el cartell del programa d'activitats
L'alcaldessa i la regidora de Joventut amb el cartell del programa d'activitats | Aj. Mollet

L'Ajuntament de Mollet ha presentat aquest migdia les propostes de la Tardor Jove. Una programació amb una vintena de cursos, tallers, concerts, exposicions i activitats gratuïtes destinades al jovent a partir dels 12 anys.

Pel que fa als cursos i tallers, s’han programat 17 propostes formatives amb més de 200 places. Activitats d’art, innovació tecnològica, cuina o reaprofitament i reciclatge, formen part de les formacions previstes, adreçades a joves dels 12 als 35 anys.

Així mateix, la Tardor Jove també inclou tres iniciatives juvenils que tindran lloc entre els mesos d'octubre i desembre. La primera de les activitats serà una exhibició de pintura mural que es farà els dies 8 i 9 d'octubre a la Ronda de la Farinera. Mentre que per a finals d'octubre (28), el Centre Cívic l'Era ha programat un passatge del terror. Finalment, el 29 del mateix més el teatre Can Gomà acollirà l'obra La Cata. 

Dues exposicions d'artistes novells i un concert de la banda de punk-rock local, Leonor SS, la qual actuarà el divendres 11 de novembre al Centre Cultural la Marineta, tanquen la programació adreçada al jovent d'aquest últim trimestre de l'any.

Per l’alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio Calé, “el programa Tardor Jove recull els objectius de les polítiques juvenils de Mollet que passen pel foment de l'emancipació juvenil, promoure el creixement personal del jovent molletà, l’oci i la participació juvenil”.

Per la seva banda, la regidora de Joventut, Encara Ortiz Jurado, ha destacat que “aquest programa el conformen activitats transversals i diverses per a tots els gustos”. La regidora ha afegit que “aquest programa està participat per les joves i els joves de Mollet i recull els seus interessos”.

Edicions locals