El molletà Josep Torrecillas, representant català al consell estatal de la gent gran

El polític vinculat a Mollet en Comú formarà part d'aquest organisme depenent de l'IMSERSO

Política

El molletà Josep Torrecillas, representant català al consell estatal de la gent gran
El molletà Josep Torrecillas, representant català al consell estatal de la gent gran

El polític molletà membre de Mollet en Comú Josep Torrecillas ha estat elegit membre de la Permanent del Consejo Estatal de Personas Mayores, organisme consultiu que depèn de l’IMSERSO inscrit al Ministeri de Drets Socials del Govern d’Espanya en representació del Consell de la Gent Gran de Catalunya.

La seva presència en l’Executiva del Consell de la Gent Gran de Catalunya és en representació de la Federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO.

Torrecillas, en la reunió del Consejo Estatal de Personas Mayores, va intervenir destacant que “actualment la població de majors de 65 anys a l’Estat espanyol representa més del 20% i que el 2050 aquesta xifra serà encara més gran i per això cal que les administracions davant d’una societat cada vegada més envellida facin polítiques coordinades per a la gent gran i que aquestes millores també han de servir per a les generacions que també es faran grans”.

"És una satisfacció que el company Josep Torrecillas continuï activament la seva lluita política a tots els nivells. Aquest nomenament és la prova que les seves aportacions continuen sent valuoses i rigoroses", apunten des de Mollet en Comú en un comunicat. Torrecillas ha estat molts anys vinculats a les direccions nacionals del PSUC, ICV i ara Catalunya en Comú. També va ser regidor a Mollet en diversos mandats i, ara, col·labora a l’executiva de Mollet en Comú i a les seves sectorials d’economia, ocupació i gent gran.

Edicions locals