L'Espai Sant Jordi disposarà d'un nou sistema de climatització

L'Ajuntament treu a concurs les obres a l'equipament per a la gent gran, amb un pressupost de més de 140.000 euros

Societat

L'Ajuntament de Mollet ha tret a concurs públic les obres de renovació de la climatització de l'Espai Sant Jordi, un equipament per a la gent gran a Plana Lledó que fa anys que pateix problemes de calefacció i ventilació.

Les unitats de clima es van instal·lar a l'equipament l'any 2004, però, segons l’equip de tècnics municipals i tècnics de manteniment, fa almenys 3 anys que estan sense funcionament, a causa del seu mal estat.

Aquesta setmana, l'Ajuntament ha licitat les obres per millorar la climatització de l'espai, uns treballs que surten amb un pressupost de licitació de 142.900 euros (IVA inclòs). La durada prevista de l'obra un cop s'adjudiqui és d'un mes i mig.

L'any passat, l'Ajuntament ja va dur a terme obres per substituir la teulada de l’equipament. Els treballs van servir per impermeabilitzar les 2 cobertes i solucionar així el problema de goteres. Segons els tècnics, les noves cobertes també ajuden a millorar l’aïllament tèrmic de l’edifici fent-lo més eficient energèticament i millorant la seva confortabilitat. El cost va ser d'uns 65.000 euros.

Edicions locals