El restaurant Beumala torna a obrir portes a Mollet amb nou propietari

Un molletà s'ha posat al capdavant del negoci que va apujar la persiana el passat 22 de setembre

Economia

El restaurant Beumala torna a obrir portes a Mollet amb nou propietari
El restaurant Beumala torna a obrir portes a Mollet amb nou propietari

Després de quatre anys tancat, l'històric restaurant Beumala ha tornat a obrir les seves portes a la ciutat. Ho ha fet de la mà d'un nou propietari, amb un equip renovat i amb una nova aposta gastronòmica.

Qui està al capdavant del negoci és l'Ivan Jurado, nascut a Mollet i exjugador del Mollet Hoquei Club i la seva parella, l'Eva García. Els restauradors també regenten un altre restaurant a Corró d'Amunt, Les Pinedes de Corró, que va apujar la persiana el març del 2020, just quinze dies abans del confinament per la Covid-19. Un negoci que continuaran dirigint en compaginació d'aquesta nova aposta.

"Volíem créixer, complicar-nos una mica més la vida i tafanejant va sortir l'oportunitat d'aquest local i ens va agradar", explica amb un to sorneguer el nou propietari qui afegeix que la seva voluntat és continuar "l'essència i l'esperit" de l'antic Beumala.

És per aquest motiu que van decidir mantenir el nom de l'històric restaurant amb un petit afegitó: "En ser un lloc emblemàtic de Mollet jo crec que sempre es dirà Beumala. El que nosaltres regentem a les Franqueses es diu les Pinedes de Corró i aquest li hem posat el nostre nom, Pinedes, i el cognom Beumala".

També el seu logotip guarda un record a l'antic establiment i manté les rodones de la seva imatge corporativa.

Plats de cullera i de mercat

Així mateix, la seva oferta gastronòmica vol acostar-se al llegat que van deixar els Beumala: "Tenim el llistó molt alt, però ho intentarem", comenta Jurado.

En aquest sentit, el restaurant el qual va obrir portes el passat 22 de setembre, aposta per oferir una cuina tradicional, mediterrània, de mercat i basada en el producte de qualitat: "Volem treballar plats molt de xup-xup. La nostra idea és que vinguis a dinar i trobis l'efecte wow, que vegis que el plat s'ha cuinat amb 'carinyo'", comenta el propietari de les Pinedes Beumala que compta amb una sala per a una seixantena de comensals.

Propostes pels dijous

El restaurant que obre de dimarts a diumenge –dimarts, dimecres i diumenge només al migdia i la resta de setmana migdia i vespre–, també es planteja oferir noves propostes a la seva oferta. Així, els dijous, per donar-se a conèixer, preveu obrir a la tarda, a partir de les 19 h, perquè la gent pugui fer un beure i tastar alguns platets per compartir després de la feina.

El restaurador qui recorda que havia estat client del Beumala en diverses ocasions, té clara la seva aposta per la ciutat: "Volem fer-nos un lloc a Mollet. Jo em sento molt arrelat aquí, perquè la meva infantesa i la meva adolescència les vaig viure a la ciutat. Estic molt arrelat a Mollet i això de tornar i regentar aquest establiment em feia molta il·lusió"

Edicions locals