Més fluïdesa a la rotonda de la Vinyota amb els nous carrils ja operatius

Fa uns dies s'obria al trànsit l'accés directe a Mollet des de l'AP-7 sense haver d'accedir a la rotonda

Societat

Més fluïdesa a la rotonda de la Vinyota amb els nous carrils ja operatius
Més fluïdesa a la rotonda de la Vinyota amb els nous carrils ja operatius

L'obertura dels nous carrils de la rotonda de la Vinyota han millorat ostensiblement la circulació en aquest punt, que patia de retencions i col·lapses de trànsit sobretot en hores punta.

Fa uns dies s'obria el carril que permet l'accés directe al nucli urbà de Mollet –carrer Can Flequer– dels vehicles que provenen de l'autopista AP-7, sense necessitat d'accedir a la rotonda de davant de la botiga Decathlon.

Aquest nou carril segregat se suma a l'obertura del carril que prové del polígon de Martorelles pel pont de l'Aiguabarreig i que permet l'accés directe a la C-17 en sentit Barcelona.
Aquests dos nous accessos se sumen a l'ampliació de carrils a la calçada del tram de Can Flequer entre les dues rotondes –la de la Vinyota i la de davant dels Mossos d'Esquadra–, on s'han eliminat els espais d'aparcament en bateria existents, una ampliació de carrils que ja es va obrir al trànsit al juny i que facilita també la sortida d'accés cap a la C-17 en direcció Vic.

D'aquesta manera s'enllesteixen les actuacions d'aquesta fase d'obres centrada al terme municipal de Mollet i que van començar el mes de març.
Pel que fa a Martorelles, continuen les obres per a la construcció d'una nova rotonda per ajudar a pacificar el trànsit a l’entrada del polígon – a la intersecció del carrer de la Verneda amb l'extrem del pont de l'Aiguabarreig, a l'altura del circuit de motocròs.

El conjunt de l'obra que està executant la Generalitat té un cost de prop d'1,7 milions d'euros, i eren una llarga reivindicació per descongestionar aquest punt.

Edicions locals