Tres atletes del CA Mollet al Campionat d'Espanya de Federacions sub 16

Eric Recolons, Alejandro Muñoz i Karim Fartaz van ser els representants del club molletà

Esports

Els tres esportistes del CA Mollet a la competició
Els tres esportistes del CA Mollet a la competició | CA Mollet

El Club Atlètic Mollet va comptar amb tres representants a la selecció catalana pel Campionat d'Espanya de Federacions sub 16, celebrat a Pamplona (Navarra). Els tres atletes van contribuir a la victòria catalana en categoria masculina amb 257 punts, quatre per davant de l'equip d'Andalusia.

El CA Mollet va comptar amb la presència d'Eric Recolons, Alejandro Muñoz i Karim Fartaz. Recolons i Muñoz van aconseguir grans resultats, amb dues terceres posicions al llançament de martell i al salt d'alçada respectivament. Per la seva part, Karim Fartaz va finalitzar desè als 1000 metres llisos.

La selecció catalana, amb els del club molletà a les seves files, va guanyar la categoria masculina amb 257 punts, només quatre per davant de l'equip d'Andalusia. Pel que fa a la classificació femenina, Catalunya va acabar en quarta posició a tres punts del podi, que va tancar la Comunitat de Madrid.

Altres atletes vallesans a la competició

Per part del CA Montornès, fins a Pamplona van viatjar Pau Caparrós, Carla Gallardo i Aina Morgade. Caparrós va obtenir la quarta plaça al triple salt, mentre que Gallardo i Morgade van formar part del quartet per la prova dels 4x100 metres llisos, on l'equip català va acabar en quarta posició.

El CA Sant Celoni només va tenir un representant, Jan Jubany, qui va assolir la segona posició en el llançament de javelina.

Edicions locals