Alberto Murillo pren possessió del càrrec de regidor en substitució de Xavier Buzón

El nou edil assumirà la coordinació de la nova Àrea de Civisme i Qualitat de Serveis

Política

L'alcaldessa, Mireia Dionisio, i el flamant regidor, Alberto Murillo durant el seu nomenament al ple
L'alcaldessa, Mireia Dionisio, i el flamant regidor, Alberto Murillo durant el seu nomenament al ple

Alberto Murillo Solís, número 3 de les llistes de Podem Mollet en les anteriors eleccions municipals, va ser nomenat el passat dimarts, durant la celebració d'un ple extraordinari, nou regidor de l'Ajuntament de Mollet. Murillo va assumir el càrrec en substitució de Xavier Buzón, qui va presentar la seva renúncia a finals de setembre per motius personals. 

Murillo, qui ja havia estat regidor en l'anterior legislatura, va prometre per imperatiu legal el càrrec i es va posar a disposició de l'alcaldessa Mireia Dionisio: "Estic molt content i molt orgullós de tornar a formar part del ple municipal i de representar als ciutadans de la nostra ciutat".

El portaveu del PSC, Raúl Broto va donar la benvinguda a Murillo: "Estem convençuts que el teu bagatge i experiència serà molt útil per aquest govern municipal".  També l'alcaldessa, se sumava a les paraules de Broto: "Segur que faràs una fantàstica feina al govern municipal".

Murillo té 49 anys, és informàtic de professió i treballava en el sector editorial, però actualment té una excedència. Des del 2020 està contractat per l'Ajuntament de Mollet en el projecte Smart City, una tasca que deixarà per assumir el nou càrrec de regidor. A banda, Murillo és el secretari d'organització de Podem Mollet des del 2014. 

Canvis en el cartipàs municipal

El canvi de regidor ha suposat una reestructuració en el cartipàs municipal. Així, Alberto Murillo estarà al capdavant de la nova Àrea de Civisme i Qualitat de Serveis de la que penjaran dues de les seves regidories, Qualitat de Serveis i Promoció Cívica. Murillo també passa a ser regidor de Transparència.

Mentre que Raúl Broto assumeixi les regidories de TIC i Administració Electrònica i Ciutat Digital; Josep Monràs la coordinació del programa transversal d’Agenda 2030 i Juanjo Baños la regidoria d’Accessibilitat.

També hi ha canvis en les tinences d'alcaldia. D'aquesta manera, el primer tinent d’alcaldessa és Raúl Broto Cervera, la segona Núria Muñoz Herrera, la tercera Mercè Pérez Piedrafita, la quarta Ana María Díaz Aranda, el cinquè Josep Monràs i Galindo, el 6è Alberto Murillo Solís, el setè Juanjo Baños González i el vuitè Josep Torrecilla Benítez.

Edicions locals