L'equip sub 12 del CA Mollet es proclama campió de Catalunya de relleus mixtes de cros

David Escribano, Ivan Garcia, Anna Burón i Aroa Zapata van guanyar la cursa sub 12

Esports

Més de 50 atletes del CA Mollet van córrer a Canovelles
Més de 50 atletes del CA Mollet van córrer a Canovelles | CA Canovelles

El CA Mollet va aconseguir una medalla d'or al Campionat de Catalunya de relleus mixtes de cros, celebrats diumenge a Canovelles. L'equip sub 12, format per David Escribano, Ivan Garcia, Anna Burón i Aroa Zapata, va assolir la primera posició amb una marca de 8:24 minuts, 25 segons per sobre del segon classificat.
 

El campionat català va comptar amb més equips del club molletà. Fins a 7 equips van participar en les diverses categories de la competició. L'equip sub 16 i l'absolut van ser els millors classificats després del sub 12, tots dos en setena plaça.

La jornada també va acollir el Cros de Canovelles, la primera prova puntuable per la Lliga Comarcal de cros. 38 atletes del CA Mollet van participar individualment a les curses, aocnseguint 5 podis. Alejandra Martínez va ser primera a la categoria menuts, la de menor edat; mentre que Daniela Escribano i Biel Crivillers van ser segons a sub 8 i sub 12 respectivament. Finalment, Sergio Martínez i Víctor Guillén van penjar-se el bronze en sub 12 i sub 14.

Edicions locals