El Jardinet del Casal acull la presentació oficial de Marina Escribano com a candidata de Mollet en Comú

L'acte comptarà amb la presència de l’eurodiputat Ernest Urtasun

Política

El Jardinet del Casal Cultural acollirà aquest divendres a les 18.30 h la presentació de Marina Escribano com a candidata de Mollet en Comú a l'Alcaldia de Mollet en les eleccions municipals del pròxim mes de maig. L'acte comptarà amb l’eurodiputat Ernest Urtasun.

Després que el mes de juny Escribano fos escollida per unanimitat, aquest divendres es presenta oficialment en un acte públic, que comptarà amb la presència i intervenció d’Ernest Urtasun, eurodiputat de Catalunya en Comú, integrat en el grup dels Verds- Aliança Lliure Europea.

Segons la candidata Marina Escribano Maspons, “aquest acte és l’oportunitat per trobar-nos i compartir reptes que tenim al davant, tant amb qui compartim activitat política, com amb la ciutadania que vulgui saber quin és el nostre projecte per a la ciutat”. 

Així mateix, Escribano vol refermar amb aquest acte públic el compromís amb Mollet, amb Mollet en Comú i amb el projecte d’esquerres, ecologista, feminista, de defensa dels serveis públics, els drets socials i la participació. 

L’acte tindrà lloc el divendres dia 28 d’octubre, a les 18.30 h, al Jardinet del Casal Cultural, a la Ronda Can Fàbregas, 5 de Mollet del Vallès.

Edicions locals