Els sèniors del Mollet HC comencen amb bon peu a les noves divisions

Els dos equips estan dins les places per classificar-se per la fase d'ascens

Esports

L'equip femení porta dues victòries i dues derrotes a Nacional Catalana
L'equip femení porta dues victòries i dues derrotes a Nacional Catalana | Mollet HC

Els dos conjunts sèniors del Mollet HC estan realitzant un bon inici de temporada a les noves categories. El femení porta dues victòries i dues derrotes i és quart a Nacional Catalana, mentre que el masculí porta un balanç de 3-1 i juga pel lideratge de Primera Catalana aquest dissabte. 

L'equip femení començava el curs amb un repte difícil com és la Nacional Catalana, la tercera divisió a l'escala de l'hoquei patins nacional. El seu inici és prou bo, amb dues victòries contra CP Manlleu i CP Voltregà i dues derrotes contra CH Mataró i CP Vilanova. Aquesta última va ser el passat dissabte, quan les jugadores molletanes van encaixar un dur 7-0. Tot i això, l'entrenador de l'equip Rafa Trillo no es desanima: "Vam pagar la novatada, però vam jugar de tu a tu a un equip superior. Hem de seguir amb un plantejament similar però trobant noves solucions".

Trillo fa una valoració positiva de l'inici de lliga, ja que porten "la meitat de punts possibles". El tècnic reconeix que esperaven "fer-ho pitjor" perquè hi ha "molt nivell" a la divisió. Tot i això, el preparador segueix tenint clar el seu objectiu: "Quedar entre les quatre primeres perquè ens asseguraríem la permanència". Una meta que de moment compleixen, ja que són quartes a la classificació, un punt per sobre del CP Voltregà.

El masculí prepara un derbi clau

Pel que fa al sènior masculí del Mollet HC, el seu inici de temporada a Primera Catalana ha estat encara millor. Els d'Eloi Gaspar porten tres victòries (CH Santa Perpètua, CP Centelles i CHP Sant Feliu) i només una derrota (HC Sentmenat). Aquests bons resultats els situen segons a només un punt del líder, el CH Caldes.

Precisament els caldencs seran els propers rivals dels molletans, en un enfrontament que serà clau pel futur del grup. El Mollet arriba en bona forma, després de guanyar la setmana passada per 11-5 al CHP Sant Feliu. El duel pel primer lloc serà el dissabte a les 11 h al Pavelló Torre Roja de Caldes de Montbui.

Edicions locals