Tres podis pel CA Mollet al Campionat de Catalunya de Cros

Els equips sub 12 masculí i femení i el sub 16 masculí van aconseguir un or i dues plates

Esports

L'equip sub 12 masculí va assolir el subcampionat de Catalunya
L'equip sub 12 masculí va assolir el subcampionat de Catalunya | CA Mollet

Els equips del Club Atlètic Mollet han assolit tres podis al Campionat de Catalunya de Cros, celebrat el passat diumenge a Mollerussa. El conjunt sub 12 femení va ser el més exitós aconseguint pujar al calaix més alt del podi, mentre que el sub 12 i el sub 16 masculí es van penjar la medalla de plata. 

L'equip sub 12 femení va aconseguir la primera posició de Catalunya de la mà d'Aroa Zapata, Maria Garcia, Anna Burón, Noa Blanco i Gisela Andrés. D'altra banda, David Escribano, Ivan Garcia, Biel Crivillers i Isaac Sánchez van pujar al podi de la mateixa franja d'edat però en categoria masculina. Escribano i Garcia van signar una gran actuació individual, finalitzant en quart i cinquè lloc respectivament.

Finalment, l'equip sub 16 masculí va tancar la tanda de podis amb una segona posició, aconseguida gràcies a Karim Fartaz, Yasin Ezzemouri, Pau Sirat, Rubén Torrente, Ferran de la Piedra, Eloi Mazuecos i Sergi Colao

L'èxit se suma al que ja van obtenir la setmana passada Aroa Zapata, Anna Burón, David Escribano i Ivan Garcia al campionat català per relleus mixtes de Canovelles, on es van penjar l'or.

Dues plates més al pentatló màster

Els èxits del club molletà no acaben aquí, ja que Xavier Quílez i Joaquín PArejo també van pujar al podi al Campionat de Catalunya de Pentatló Màster de Tarragona. Quílez va ser segon a màster 65, guanyant la prova dels 200 metres llisos, mentre que Parejo va aconseguir la plata a màster 60, triomfant en el seu cas als 1.500 metres.

Edicions locals