Picada d'ullet a Joan Abelló al Premi de Fotografia Sant Vicenç

S'han obert les inscripcions d'una nova edició del certamen, que enguany comptarà amb una categoria dedicada al pintor i col·leccionista molletà

Cultura

Imatge guanyadora de la categoria Mollet en l'edició del 2022
Imatge guanyadora de la categoria Mollet en l'edició del 2022

El 28è Premi de Fotografia Sant Vicenç ha obert les inscripcions i al llarg de tot el mes es podran presentar les fotografies participants. Amb tot, enguany el certamen compta amb una novetat: amb motiu de la commemoració de l'Any Abelló, s'ha incorporat una categoria dedicada a Joan Abelló.

La inscripció al concurs és gratuïta i hi poden participar totes les persones aficionades a la fotografia que ho desitgin. Cada participant pot enviar fins a un màxim de tres obres per tema, en color o blanc i negre, que no hagin estat premiades en altres concursos i que no s’hagin presentat anteriorment a aquest. Pel que fa al format, s’admeten tant en digital com analògic. En aquesta edició, les categories són Mollet, Lliure i Joan Abelló.

Els participants han d’enviar les seves fotografies a l’adreça electrònica cclamarineta@molletvalles.cat, juntament amb el full d’inscripció disponible al web municipal, a l’apartat Concurs de Fotografia Sant Vicenç 2023. L’arxiu amb cada fotografia ha de tenir format JPG i el nom de l’arxiu ha de ser el títol de la foto. El veredicte es farà públic el 13 de gener de 2023, a les 19 h, al Centre Cultural La Marineta.

Referent als guardons, hi haurà tres premiats en la categoria Mollet (amb premis de 300, 200 i 150 euros), un premi únic per a les altres dues categories, amb una recompensa de 250 euros per a cadascun.

Sobre el concurs, la regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita, assenyala: “L’edició d’enguany ens fa especial il·lusió pel fet que coincideix amb el centenari del naixement de Joan Abelló, i per aquest motiu hem decidit incorporar una nova categoria dedicada al nostre molletà il·lustre”. Pérez afegeix que “la incorporació d’aquesta nova categoria dona encara més rellevància al concurs, un dels emblemes culturals de la nostra ciutat, i esperant que segueixi sent un èxit de participació animo a tots els i les amants d’aquesta disciplina a participar-hi”.

Edicions locals