Més de 500 participants pels Jocs Esportius Escolars 2022-2023

La nova temporada de la competició arrenca aquest cap de setmana

Esports

El futbol sala es tornarà a jugar a Ca n'Arimon
El futbol sala es tornarà a jugar a Ca n'Arimon | Ajuntament de Mollet

Els Jocs Esportius Escolars de Mollet tornen aquest cap de setmana amb el seu format habitual i recuperant els nivells de participació després de dos anys marcats per les restriccions sanitàries. La competició començarà amb una jornada especial no competitiva a Ca n'Arimon.

La primera jornada és especial, ja que no està inclosa en el calendari de competició i els partits que es disputaran seran entre equips barrejats de les diferents escoles. La jornada inaugural es disputarà aquest dissabte 5 de novembre de 9.30 h a 14.30 h al Centre Municipal d’Esport i Salut Ca n’Arimon.

L’objectiu de la jornada, a banda de donar el tret de sortida d’una nova temporada de la Lliga de Futbol Sala Escolar, és donar l’oportunitat als i a les participants de conèixer a la resta d’equips i competir amb companys i companyes que en les properes jornades seran rivals.

La competició de futbol sala, que es juga a la ciutat, es desenvolupa en les categories de benjamí, aleví, infantil i cadet en la modalitat de futbol sala. Els partits se celebraran els dissabtes al matí al Centre Municipal d’Esport i Salut Ca n’Arimon a partir d’aquest mes de novembre i fins a finals de maig. Enguany, la previsió és que la lliga la disputin prop de 50 equips, els quals sumen al voltant de 500 nens i nenes.

El regidor d’Esports, Josep Monràs, afirma que espera aquest inici: "La primera jornada serà molt emotiva pel fet de poder veure als més petits i a les més petites tornar a competir amb normalitat i gaudir de l’esport després que el 2020 es van haver de suspendre els jocs per la pandèmia i que l’any passat s’haguessin de fer extremant totes les mesures de prevenció sanitàries".

Els Jocs Esportius Escolars de Mollet del Vallès són la competició entre escoles, instituts, entitats i associacions en la que participen nens i nenes en edat escolar. A més, tots els participants signen un manifest que els compromet amb els valors de l’esportivitat i, al marge de la classificació per punts, també es tornarà a fer una classificació d’esportivitat.

Edicions locals