L'Associació de Col·leccionistes aposta pels intercanvis

Diumenge de 9 h a 14 h hi haurà el Mercadet de Col·leccionistes i Brocanters

Cultura

Montserrat Cabarrocas, presidenta de l'Associació de Col·leccionistes, durant el mercadet del mes d'octubre
Montserrat Cabarrocas, presidenta de l'Associació de Col·leccionistes, durant el mercadet del mes d'octubre

L'Associació de Col·leccionistes de Mollet i comarca muntaran diumenge (de 9 h a 14 h) un nou mercadet de col·leccionistes i brocanters a l'avinguda Llibertat. Cada primer diumenge de mes s'hi poden trobar una trentena d'estands on comprar articles de col·lecció i on fer-hi intercanvis.

Precisament, l'entitat molletana aposta fort per aquest segon vessant. "Com a col·leccionistes s'ha de fomentar l'intercanvi", apunta la Montserrat Cabarrocas, presidenta de l'Associació de Col·leccionistes de Mollet. És per això que a la parada de l'associació s'hi poden intercanviar xapes de cava i cromos, entre d'altres.

Pel que fa als cromos, Cabarrocas destaca que els de futbol són els que generen més moviment: "De cada deu persones que venen a canviar, vuit són de futbol". Amb tot, lamenta que principalment s'hi adrecen persones adultes i gent gran: "El públic dels intercanvis de cromos no són els nens, i potser sí que ho haurien de ser". 

 

Pel que fa als cromos, Cabarrocas destaca que els de futbol són els que generen més moviment: "De cada deu persones que venen a canviar, vuit són de futbol". Amb tot, lamenta que principalment s'hi adrecen persones adultes i gent gran: "El públic dels intercanvis de cromos no són els nens, i potser sí que ho haurien de ser". De fet, la presidenta destaca que amb la canalla que hi va, a banda de fer els intercanvis, els donen consells per fer la col·lecció.

Més enllà dels cromos, Cabarrocas destaca els discs de vinils com un dels productes de venda amb més tirada.

Edicions locals