Carme Olaria Segret serà la candidata de Junts per Catalunya a l'Alcaldia de Mollet

La d'Olaria és l'única candidatura que es va presentar per representar la formació a les pròximes eleccions municipals

Política

Carme Olaria Segret ha estat escollida candidata de Junts per Catalunya a l’Alcaldia de Mollet del Vallès per a les eleccions municipals, que s’han de celebrar el darrer diumenge de maig de 2023. Així ho ha anunciat el partit a través d'un comunicat aquest dijous.

El procés per la seva elecció es va iniciar el 19 de setembre de 2022 quan la Direcció Executiva Nacional de Junts per Catalunya va aprovar la convocatòria de les primàries a Mollet.

Les persones precandidates necessitaven obtenir el 20% d’avals dels associats/des de Junts per Catalunya a Mollet per validar la seva candidatura. Carme Olaria va superar amb escreix aquesta xifra i com que no hi va haver altres precandidatures alternatives, va ser escollida per aclamació candidata a l’Alcaldia de Mollet.

Carme Olaria és la responsable de política municipal de Junts per Catalunya a Mollet, des del febrer de 2021, i des d’aquesta posició ha estat identificant, amb el teixit social i econòmic, les necessitats de la ciutat.

Des del partit també han comunicat que la candidata obrirà en els pròxims dies una roda de contactes amb els partits polítics que es postulen com a alternativa al govern de coalició del PSC i Podemos.

Aquests no són els primers comicis d'Olaria. La candidata de Junts per Catalunya havia estat regidora de Tursime i Promoció de la ciutat del 2012 al 2015, després del pacte que CiU va signar amb el PSC l'any 2012 per governar plegats a l'Ajuntament de Mollet fins a finals de la legislatura (2015).

Edicions locals