Els equips femenins del CB Mollet es presenten a SHAD

Les jugadores del club i els seus familiars han visitat la fàbrica de l'empresa molletana

Esports

Les jugadores del club molletà han visitat les instal·lacions de SHAD
Les jugadores del club molletà han visitat les instal·lacions de SHAD

Els vuit equips femenins del CB Mollet s'han presentat oficialment a la seu de SHAD, el patrocinador principal de la secció femenina del club. Les jugadores dels diversos conjunts han pogut visitar les instal·lacions de l'empresa molletana i descobrir com fabriquen els seients i les maletes per a motos.

Carlos Nuez, president del CB Mollet, destaca la bona relació amb l'empresa: "Fa dos anys que col·laborem amb SHAD i estem encantats d'estar amb ells". El mandatari recorda com es van unir a la companyia: "Quan el club va donar el salt a LEB Plata el tema econòmic era espinós. Vam tenir la sort que va haver unes quantes empreses que ens van donar un cop de mà. Una d’elles és SHAD i gràcies a ells podem competir en aquesta divisió".

Per part de la companyia, el seu director general Jaume Xicola afirma que intenten "estar lligats al territori i a la ciutat" i que, per això, col·laboren amb "diverses entitats de Mollet". Xicola explica que des de la pandèmia van acostar-se a les entitats locals per "ajudar-les en moments difícils".

Sobre els equips femenins, el president del club vol seguir ampliant-los: "Cada cop volem tenir més nenes". Tot i això, reconeix que se'ls hi està complicant: "El món del futbol ha crescut molt i ho estem notant, sobretot a les categories més petites".

Edicions locals