Ona Caminal és tercera del món en quartets de patinatge artístic

La molletana ha pujat a l'últim calaix del podi amb el quartet Clover de l'ASPA Lliçà de Vall

Esports

Ona Caminal ha assolit la tercera plaça mundial
Ona Caminal ha assolit la tercera plaça mundial | Raniero Corbelleti

Les patinadores Ona Caminal, de Mollet, i Aina Martín, de Parets, van aconseguir un podi mundial als World Skate Games, que s'estan celebrant a Argentina. Martín i Caminal van penjar-se la medalla de bronze a la modalitat de quartets júnior de patinatge artístic, dins de l'equip Clover de l'ASPA Lliçà de Vall. 

A la competició mundial, les baixvallesanes van realitzar la coreografia Clover, que els hi va donar l'últim calaix del podi amb 11.500 punts, una diferència mínima respecte al quart classificat, l'equip brasiler CRSG. La competició la va guanyar el quartet Alexmar de Cantàbria, amb l'italià Alter Ego com a segon.

Aquest cap de setmana també va ser el torn per la paretana Estel Martínez. La patinadora va formar part del grup de xou gran sènior del CPA Tona. L'equip osonenc va acabar en setena posició amb la coreografia Typewrite, que els hi va donar 119.600 punts, a 10 punts del podi.

D'aquesta manera es tanca la participació baixvallesana als World Skate Games. Un mundial que ha estat prou exitós, ja que el paretà Pau Garcia va aconseguir l'or a la modalitat lliure i Aina Martín i Ona Caminal s'han penjat el bronze als quartets, deixant el balanç de medalles en dos pels representants del Baix Vallès.

Edicions locals