La temporada de premis segueix per Alèxia Putellas

La jugadora de Mollet ha guanyat un guardó a millor jugadora de la lliga femenina i està nominada a millor catalana

Esports

Alèxia Putellas suma més reconeixements individuals
Alèxia Putellas suma més reconeixements individuals | Instagram Alèxia Putellas

La llista de premis d'Alèxia Putellas continua allargant-se. La molletana va guanyar dilluns un nou guardó, el que la reconeix com a millor jugadora de la Lliga Iberdrola, entregat per l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE). La jugadora del Barça també ha estat nominada pels premis de la Federació Catalana de Futbol (FCF)

Aquesta ha estat la primera edició del premi d'àmbit nacional, així que la de Mollet es converteix en la primera guanyadora del guardó. El premi es va entregar a la gala de l'AFE celebrada a Madrid el passat dilluns, on Putellas no va poder estar present per recollir el guardó personalment. 

Alèxia Putellas seguirà sumant nous premis en els pròxims dies. La molletana té en l'agenda una gala més el 28 de novembre, la Gala de les Estrelles de la FCF. A l'antiga fàbrica Damm de Barcelona, la futbolista recollirà el guardó de màxima golejadora catalana, aconseguit pels 18 gols que la futbolista va marcar a la lliga de la temporada passada. Putellas també està a millor jugadora catalana de l'any, juntament amb Aitana Bonmatí i Ona Batlle.

La futbolista de Mollet és la màxima triomfadora d'aquest guardó, ja que compta amb tres al seu palmarès, els de 2015, 2017 i 2021.

A la gala del futbol català també estarà Adolfo Fernández, jugador del Barça de futbol sala i veí de Sant Fost. Fernández lluitarà pel premi a millor jugador català de futbol sala amb David Álvarez i Dídac Plana.

Edicions locals