El documental d'Alèxia Putellas s'estrena el 30 de novembre

'Alexia: Labor Omnia Vincit' és una producció d'Amazon Prime Video sobre la vida de la molletana

Esports

La sèrie documental sobre Alèxia Putellas s'estrenarà el 30 de novembre
La sèrie documental sobre Alèxia Putellas s'estrenarà el 30 de novembre | Amazon Prime Video

El documental Alexia Labor Omnia Vincit ja té data d'estrena, el 30 de novembre. La producció tracta sobre la vida de la jugadora de Mollet, des dels seus inicis fins al moment actual, on és la millor jugadora del món i un ídol per moltes nenes i joves futbolistes. El documental estarà disponible a la plataforma Amazon Prime Video.

El documental porta el títol Alexia Labor Omnia Vincit, que es tradueix com Alèxia, El treball dur ho conquista tot, i té un total de tres capítols. La producció compta amb el testimoni i opinió de diverses figures rellevants del futbol, tant masculí com femení. A la sèrie parlen entrenadors com Xavi Hernández, Jonatan Giráldez o Martina Vos-Tecklenburg, però també jugadors com Robert Lewandowski, Irene Paredes o Nadine Kessler. La producció també compta, òbviament, amb la participació de Putellas i de diverses imatges gravades a Mollet i a altres indrets del Baix Vallès.

La sèrie està dirigida per la catalana Joanna Pardos i explica la vida d'Alèxia Putellas, des de la seva infància fins al moment actual, on és una de les millors jugadores del món i una referència del futbol femení mundial.

El documental es podrà veure des del 30 de novembre a Amazon Primer Video. La plataforma ha publicat un nou tràiler de la producció amb l'anunci de l'estrena:

Edicions locals