Susana Calvo torna a prendre les regnes del PP a Mollet

L'exregidora ha estat elegida novament presidenta local dels populars

Política

Després de quatre anys de desconnexió de la política activa, Susana Calvo torna a posar-se al capdavant del projecte del PP a Mollet. El partit l'ha escollit per unanimitat com a presidenta dels populars a la ciutat amb l'objectiu de treballar per aconseguir uns bons resultats electorals en els comicis locals de 2023 i recuperar la representació municipal a l'Ajuntament, que el PP va perdre fa quatre anys.

“Estem treballant a fons amb l’objectiu de poder treure uns bons resultats a les eleccions
municipals de 2023”, diu Calvo, qui reconeix que el partit li ha demanat que torni a encapçalar la candidatura, una decisió, però, que, assegura que encara no està presa. "Encara no ho he decidit i hi ha altres alternatives. Suposo que no ho decidirem fins al gener", explica Calvo a SomMollet.

A la presidenta l’acompanyarà una junta de nou persones, entre les quals hi ha tres nous afiliats i altres que repeteixen com a membres de l’equip local. En el càrrec de secretària general hi haurà Ana M. Sanchez Garcia, “una persona que porta molts anys participant i molt implicada en els temes de la ciutat”, apunten des del partit.
La presidenta local ha explicat que “s’està afiliant molta gent però sempre sense deixar
de banda a tots els que durant anys han col·laborat amb el projecte del partit a Mollet i a
la comarca. La meva idea és construir un grup amb representants de tots els sectors de
la societat per poder arribar a totes les necessitats de la ciutat”.

Calvo assegura que el PP és "l'única alternativa de centre dreta al govern d’esquerres de Mollet, un govern que fa temps a donat l’esquena als problemes reals dels veïns de la ciutat”. "Fa 4 anys que la neteja està oblidada, manca seguretat a la ciutat, i està baixant l’activitat econòmica, sense ajuts per poder obrir un negoci a Mollet”, diu la popular.
"Tenim un govern acomodat i l'única alternativa real per canviar aquesta dinàmica és el
Partit Popular perquè d'ençà que el PP no té representació municipal els projectes de ciutat estan aturats amb un govern que no funciona ni tampoc una oposició que faci la seva feina”.

Finalment, ha recordat que “en altres etapes, el PP ha tingut un suport molt ampli a Mollet”
i creu que els populars estan “recuperant la confiança de la gent, perquè som un partit que sap gestionar, que baixa impostos i que crea llocs de treball i això ens portarà segur a tenir
de nou una bona representació a l'Ajuntament de Mollet”.

Per la seva banda, a través d'un comunicat, Agustín Parra, vicesecretari d'Organització del PP a Barcelona  ha manifestat “total suport de tota la direcció provincial i regional a la Susana i a tot el seu equip, amb la confiança que el pitjor moment pel Partit Popular ja ha passat i que ara hem de ser capaços de reconstruir projectes de futur".

Parra considera Calvo “un actiu amb una llarga trajectòria en el partit, una persona que ha estat capaç d'unir joventut i experiència en un equip local que estarà a peu del carrer escoltant als veïns”.

Susana Calvo ha estat regidora del PP a Mollet durant 20 anys, entre 1999 i 2019. També ha estat presidenta comarcal i actualment és la coordinadora del Vallès Oriental.

Edicions locals